baby artikelen
Je leest nu:

Eindeloos zacht, de babyspullen van Bamboom

0

Iedere kersverse moeder weet dat babykleertjes onmisbaar zijn. Het liefste wil je het beste en het zachtste voor je baby, waarbij je het liefste het milieu niet belast. De ultrazachte babykleertjes van Bamboom zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken. De collectie is zeer uitgebreid en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Naast babykleertjes beschikt Bamboom ook over een uitgebreide collectie lakentjes, dekentjes en voedingskussens. Omdat er diverse collecties zijn is er voor iedere smaak en voor iedere stijl wel een perfect kledingsetjes te verkrijgen. Doordat de materialen 100% gemaakt zijn van organisch materiaal is het geen belasting voor het milieu en zijn de kleertjes ultrazacht. Perfect dus voor je pasgeboren baby.

Voor iedere stijl is het perfecte setjes verkrijgbaar


De collecties van Bamboom zijn zeer uitgebreid maar hebben allemaal hetzelfde kenmerk; de babyspullen van Bamboom zijn eindeloos zacht. Door de uitstekende kwaliteit zijn de spullen ook na vele malen wassen nog superzacht en blijven ze mooi van kleur en stof. Doordat Bamboom meerdere collecties en stijlen heeft is voor iedere smaakt de perfecte set aan babyspullen te vinden. Of je nu gaat voor vintage look, de ‘knitted’ stijl of dat je gaat voor de zachtere kleuren en patronen; alles is mogelijk. Doordat de collecties zo uitgebreid zijn kan je eenvoudig meerdere stijlen combineren maar kan je de stijlen ook afwisselen. Hierdoor kan je iedere dag een andere kledingsetjes aantrekken, kan je variëren in lakentjes of kan je de stijl zelfs laten aansluiten bij het interieur in je eigen slaapkamer of woonkamer. Voor iedere smaak is dus zeker de perfecte match te vinden.

Eindeloos zacht en enkel natuurlijke materialen


Bamboom is van oudsher een Italiaanse babylijn die veel aandacht besteed aan het gebruik van natuurlijk materialen en het beperken van kunstmatige toevoegingen. Door gebruik te maken van biologische bamboe en dit verwerken in de babykleertjes, worden de collecties van Bamboom gekenmerkt door eindeloos zacht materiaal. Daarnaast zijn de kleertjes super absorberend, wat zeker voordelig is voor pasgeboren baby’s. Biologisch bamboe is ademend materiaal waardoor de kleding ook geschikt is om te dragen tijdens de zomermaanden. Het brengt dan voldoende verkoeling, zonder dat het lichaam te veel zal afkoelen. Doordat het materiaal antiallergisch is en tevens UV-beschermend, zijn de collecties uitermate geschikt voor baby’s met een gevoelige huid of voor baby’s die gevoelig zijn voor berg en eczeem. Door de biologische materialen te combineren met een uitstekende kwaliteit gaan de kleertjes en spullen jarenlang mee.

Ben je als zwangere vrouw, als kersverse moeder of oma dus op zoek naar eindeloos zachte babyspullen? Neem dan zeker ook een kijkje bij de diverse collecties van Bamboom. De spullen zijn heerlijk zacht voor de baby en bevatten geen kunstmatige materialen. Doordat er enkel natuurlijke materialen zijn gebruikt blijven de kleertjes en de lakentjes ook bij intensief gebruik hun vorm behouden. Ook de kleur blijft na vele malen wassen in perfecte staat wat ervoor zorgt dat kleertjes eindeloos mee gaan. Doordat de kleding lang mooi blijft en door het gebruik van enkel natuurlijke materialen zijn deze collecties uitermate duurzaam. Goed voor een gezonde toekomst dus!

De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *