baby artikelen
Je leest nu:

Drie baby artikelen die je als nieuwe ouder MOET hebben.

0

Wanneer er een baby op komst is zul je jezelf als ouder vast afvragen wat heeft die kleine allemaal nodig? Er zijn veel verschillende uitzet lijsten te vinden op internet of adviezen van de verloskundige of andere ouders, maar welke artikelen van deze lijsten zijn nu werkelijk onmisbaar? In dit artikel geven we je 3 goede tips van echt onmisbare artikelen op de baby-uitzet-lijst.

1. Een luiertas met verschoningsmat

Wanneer je lekker op pad wilt gaan met je kleintje, kom er je achter dat je toch heel wat spulletjes van huis mee moet nemen, voor dat je weg kan gaan. Wat is er nu fijner om hiervoor een mooie en fijne luiertas te kunnen gebruiken. Een luiertas is er speciaal voor ingericht om alles mee te nemen om bijvoorbeeld een fles te maken of je kindje te kunnen verschonen. Let er dan ook zeker op dat er een verschoningsmatje in de luiertas zit zodat je, je kleintje op elke plaats met gemak kunt verschonen.

2. Een babyfoon

Wanneer je kleintje zonder jou in de buurt ligt te slapen, is het erg prettig dat je hem of haar toch goed in de gaten kunt houden. Het is voor de baby ook fijn dat hij of zij snel met jou in contact kan komen wanneer er iets aan de hand is. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten babyfoons verkrijgbaar zowel met als zonder camera. Sommige babyfoons zijn tegenwoordig zelfs met een app te gebruiken zodat je niet meer op de bereikafstand hoeft te letten, maar werkelijk van overal je kleintje in de gaten kunt houden.

3. Een luieremmer

Je baby zorgt voor heel wat vieze luiers totdat hij of zij zindelijk is. Je kunt deze luiers netjes weggooien in een luieremmer, maar met een simpele luieremmer ervaren veel mensen toch last van vieze geurtjes. Speciaal hiervoor zijn er tegenwoordig speciale luieremmers met navulcassettes tegen geurtjes. Een navulcassette luieremmer zorgt er voor dat je een grote zak hebt waarin de luiers opgeborgen worden bij het gebruik van je luieremmer. Hierdoor blijven de vervelende geurtjes in de luieremmer, zelfs wanneer er een nieuwe luier in de emmer komt.

De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *