baby artikelen
Je leest nu:

Tips voor het organiseren van een kraamfeest

0

Een nieuwe toevoeging aan de familie moet zeker gevierd worden met een kraamfeest. Het geven van een kraamfeest een uitstekende keuze om iedereen te laten genieten van jouw kleine wonder en voorkom je dat iedereen op verschillende momenten voor je deur staat. Uiteraard wil je dat het kraamfeest zorgeloos verloopt en daarom lees je hier een aantal handige tips, zoals het versieren van je huis met versieringen, voor het organiseren hiervan.

Breng iedereen op de hoogte van het wonder

Na de geboorte van je baby wil je iedereen meteen op de hoogte brengen van dit prachtige nieuws. Zodra het nieuws iedereen heeft bereikt, willen ze natuurlijk snel op bezoekje komen. Om te voorkomen dat mensen op ongelegen momenten langskomen is het aan te raden om kraamfeest te organiseren. De uitnodigingen voor het kraamfeest kan je het beste meteen met het geboortekaartje meesturen. Zo heb je genoeg tijd om uit te rusten na de geboorte, zodat je iedereen op het kraamfeest met open armen kan ontvangen.

Een feestje in alle rust

Op het kraamfeest wil je mensen de kans geven om je baby rustig te komen bewonderen. Echter hebben zowel jij als je baby op dit moment nog steeds wat rust nodig. Om het toch feestelijk te houden en zowel jezelf als je baby niet te overbelasten, is het verstandig om het kraamfeest in het comfort van je eigen huis te houden waar jij het voor het zeggen hebt. Daarnaast horen alcoholische drankjes en harde muziek niet bepaald thuis op een kraamfeest. In het comfort van je eigen huis heb jij de touwtjes in handen en bepaal jij zelf wat voor hapjes en drankjes je aan je gasten aanbiedt.

Schattige versieringen maken het af

Elke feestje heeft wel wat versiering nodig. Bij feestwinkels zoals Fop&Feestwinkel, vind je diverse versieringen voor de welkomst van je baby. Maak gebruik van lange slingers en ballonnen in lichte kleuren om je huis in sfeer te brengen. Zodra alle versieringen op hun plek staan kunnen alle gasten feestelijk worden ontvangen en kan het kraamfeest beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *