baby artikelen
Je leest nu:

Coaching bij het verwerken van een heftige bevalling

0

Wauw.. je hebt een kindje op de wereld gezet, gefeliciteerd! Blijkt de roze wolk die je verwachtte toch niet helemaal waarheid en lijkt het eerder een grijze donderwolk? Krijg jij telkens te horen “maar je hebt er wel wat moois voor terug gekregen” als je dit probeert te delen met anderen? Voel jij je niet begrepen en misschien wel somber na je zware bevalling? Een bevallingscoach kan jou helpen om weer rustig te worden en in balans te komen. Want iedereen verdient een roze wolk!

Je hebt een nare bevalling op vervelende aanloop ernaartoe gehad. Wellicht voelde jij je niet gehoord tijdens de bevalling, ben je van je kindje gescheiden, kreeg je na de bevalling een heftige bloeding en heb je lang moeten herstellen. Er kunnen meerdere oorzaken zijn waarom jij je niet helemaal in je ‘hum’ voelt. Voel jij je niet begrepen en mis je een luisterend oor? Verwijt jij jezelf dingen die gebeurd zijn? Ben je angstig na je bevalling? Heb je het gevoel het niet alleen te kunnen en het wel alleen te moeten doen? Je hoeft het niet alleen te doen. Jij bent het waard om 

Een gezinscoach die gespecialiseerd is op het gebied van bevalling kan jou helpen weer beter in je vel te zitten. Want wat je omgeving ook tegen je zegt, een gezonde baby is niet het enige wat telt na een bevalling. Jij bent er ook nog. En helaas kun je de zware bevalling niet terugdraaien maar kun je wel een weg vinden om er beter mee om te gaan en er minder last van te hebben. Zoek een gezinscoach met een specialisatie op het gebied van bevalling via het Coach Circle platform.

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, heeft Coach Circle een uitgebreide filtermogelijkheden ingericht. Door jouw persoonlijke wensen en voorkeuren op te geven in de filters worden jouw opties verfijnd. Zo zie jij snel welke gezinscoaches beschikbaar zijn voor jou. Om meer te weten te komen over de coach kan je de foto’s bekijken, de beschrijving lezen en reviews bekijken die andere coachees voor de coach hebben achtergelaten. 

Wanneer je een gezinscoach gekozen hebt, kan je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te plannen met meerder coaches zodat je een goede vergelijking kunt maken. Je hoeft bij het maken van een afspraak je verhaal nog niet te delen. Tijdens de kennismaking maakt de coach hier ruim de tijd voor. 
De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *