baby artikelen
Je leest nu:

Waarom CarlijnQ kleding voor jouw kind kopen

0

Nieuwe kleding kopen voor je zoontje of dochtertje? En houd je van landelijke kleuren met of zonder leuke prints? Dan zou je eigenlijk eens CarlijnQ kleding voor je kind moeten kopen. CarlijnQ is een merk baby- en kinderkleding, te herkennen aan altijd erg leuke prints en de rustige landelijke kleuren. Elk seizoen komt CarlijnQ weer met een unieke thema voor de kinderkleding. En qua stijl is het voor zowel jongens als meisjes. Ideaal voor als je zoontje uit de kleding is gegroeid maar je dochtertje de truitjes of broekjes prima aan kan. 

Uniek thema CarlijnQ kinderkleding

Elk seizoen komt CarlijnQ dus met een nieuw thema voor de baby- en kinderkleding. Dat kan zwart-wit zijn, maar ook die unieke leuke prints zoals tractors of konijnen. Ook komt het kledingmerk vaak met de mooiste seizoenskleuren voor de truitjes en broekjes. Bijvoorbeeld een wat zachtere kleur geel tot bruin tot blauw. Over het algemeen vallen de kinderkleding van CarlijnQ iets langer. De items hebben een slanke pasvorm.

Dus ook als je zoon of dochter niet zo’n fan is van prints, zullen de kleding van CarlijnQ zeker nog in de smaak kunnen vallen. Er is voor iedereen een passende outfit. 

Biologisch

Als je je zoontje en/of dochtertje gaat verblijden met een nieuw outfit, doe je meteen ook de mode-industrie een groot plezier. De gehele collectie van CarlijnQ bestaat 70% uit biologische vezels. CarlijnQ laat daarmee zien dat het merk het beste voor heeft met zowel jouw kindje als de mensen die helpen bij de verduurzaming van de mode-industrie. En als jij dus baby- en kinderkleding shopt van dit prachtige merk, draag jij meteen ook jouw steentje eraan bij. Dus je scoort hiermee eigenlijk een win-winsituatie: een beter milieu en een prachtig nieuw outfit voor jouw zoontje en/of dochtertje. Of wellicht voor beide!

Carlijn Quirijnen

De oprichter van CarlijnQ is Carlijn Quirijnen. Zij begon na de geboorte van haar dochter Doris met het maken van kleding. Zoals dat vaak gaat maakte ze de kledij eerst voor haar eigen dochter. Maar dankzij Instagram, waar ze zoveel vraag kreeg, startte ze ook met baby- en kinderkleding maken voor anderen. En met succes! Carlijn haar label begon met groeien en hield niet meer op. Zo kwam dat ze in 2014 haar webshop lanceerde. De rest is geschiedenis. Inmiddels heeft ze een grote groep fans die regelmatig terugkomen om de nieuwste collectie te ontdekken van CarlijnQ.

Daarom CarlijnQ kleding kopen

  • Er is uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen en stoffen zoals organisch katoen. 
  • Alleen duurzame productietechnieken en het hele productieproces blijft gewoon binnen de grenzen van Europa. 
  • Het merk CarlijnQ is gecertificeerd door GOTS. Dit is de toezichthoudende organisatie op gebied van duurzaamheid. Op deze manier garandeert het kledingmerk dat de baby- en kinderkleding geproduceerd wordt op een milieuvriendelijke wijze. Er komen geen gevaarlijke chemische stoffen aan te pas en de kleding bestaat voor minimaal 70% uit biologische vezels.
  • Zeker niet belangrijk: de kleding zijn voor zowel jongens als meisjes. Dus is je zoontje eruit gegroeid? Dan kan je jongere dochtertje de kleding overnemen.

CarlijnQ kleding kopen en matchen met andere merken

Ga je CarlijnQ kleding kopen voor jouw kind, dan kun je het ook prima combineren met kleding van andere merken. Een mooi voorbeeld daarvan is het merk Mini Rodini. Het heeft qua stijl wel iets van CarlijnQ. Ook de prints en de kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *