baby artikelen
Je leest nu:

Leukste en hipste babykleding voor jongetjes

0

Iedere zwangerschap is een zeer speciale tijd, of je nu al een kindje hebt of dat je eerste opkomst is. Er zijn natuurlijk wel wat verschillen tussen een eerste zwangerschap en een tweede of derde. Word je voor de eerste keer moeder, dan weet je ergens toch nog niet écht wat je te wachten staat, terwijl je bij volgende zwangerschappen je handen meestal vol hebt bij je al aanwezige kind(eren). Dit is echt een groot verschil. Je maakt je minder druk, weet ongeveer wat je te doen staat en bent goed voorbereid. Is er bij jou een baby jongetje opkomst? Ontzettend leuk! Wordt dit je eerste zoontje, dan kan het grote shoppen beginnen!

Shoppen, waar begin je?

Maakt het verschil uit of je jezelf voorbereidt op de komst van een zoontje of dochtertje? Het antwoord is simpel: ja én nee. Veel babyspullen zijn natuurlijk universeel. En tegenwoordig denken we niet meer zo in ‘roze en blauwe’ hokjes, wat inhoudt dat de babykamer ook zonnig geel mag zijn, of juist zo’n mooie Scandinavische uitstraling mag hebben, zonder specifieke ‘gender kleuren’. Toch zul je zien dat babywarenhuizen ook de nodige attributen verkopen die wel degelijk op de komst van een jongetje of meisje zijn gericht. Details maken dan soms net het verschil.

Wie papa en mama wordt krijgt al snel de nodige lijstjes onder ogen waarop je kunt afvinken wat je allemaal wel niet in huis moet halen voor je babyuitzet. Sommige dingen blijken bij nader inzien toch wat overbodig, of roepen juist vraagtekens op. Wat zijn bijvoorbeeld hydrofiele luiers? En waarom heb je ze nodig als je gewone luiers koopt voor je baby? Hydrofiele luiers zijn zachte doeken die je kunt gebruiken bij de verschoning van je baby, of die je gebruikt tijdens het geven van voeding.

Heb je de complete babyuitzet op orde, en is de babykamer ook ingericht? Dan heb je nu je tijd voor een van de allerfijnste shoprondes, namelijk die van kleding kopen voor jouw babyzoontje.

Heerlijk shoppen voor baby jongens kledinguitzet

En dan loop je ineens door een babymode winkel. Of je zoekt online naar hippe baby jongens kleding. Een ding staat vast, jouw baby zoon mag het aan niets ontbreken: alleen de mooiste, liefste, en hipste setjes neem je mee naar huis. Mooie stoffen, hippe dessins en patronen, het laat allemaal zien dat jouw kindje een leuke, gave, en hippe baby is, die bovenal de moeite waard is. De uitstraling van moderne, mooie babykleding valt namelijk niet te onderschatten. Andere mensen en kleine kinderen worden eerder naar hem toegetrokken, wat positieve aandacht betekent voor je kindje. Het is gewoon fijn als ook je baby verzorgd en hip gekleed is.

Babymode voor je zoontje

Jonge moeders weten het maar al te goed, ook voor de allerkleinsten gelden modetrends. Voor baby jongens zijn stoere trends gaande, met hippe opdrukken, maar ook de Scandinavische look met vale kleuren doen het goed, evenals streepjeskleding. Let ook goed op de stoffen, katoen, pluche, tot aan jeans(look) doet het erg goed momenteel. Er zijn dus diverse modetrends gaande op dit moment, waarbij jij je vrij kunt voelen om de stijl te kiezen die perfect bij jullie gezin past!

De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *