baby artikelen
Je leest nu:

Heb jij al een wasbare zwemluier voor jouw kleintje?

0De laatste tijd is er op het online web en in de media veel aandacht geschonken aan het duurzame alternatief van wegwerpluiers, namelijk wasbare luiers. Het stoffige imago hebben ze al lang niet meer, en het wordt ook helemaal geen troep met ontlasting. Het handige inlegvel kan doorgespoeld worden in het toilet of weggegooid worden. Ook zijn wasbare luiers tegenwoordig verkrijgbaar in leuke printjes met hoog schattigheidsgehalte. Denk bijvoorbeeld aan een zwemluierbroekje met flamingoprint of schattige aapjes. Dat de wasbare luiers een opmars maken is geen verrassing gelet op de vele voordelen, maar met de zomer in aantocht mogen wasbare zwemluiers óók niet in de babyuitzet ontbreken. Benieuwd wat de belangrijkste voordelen zijn? Lees dan even verder.

Waarom kiezen voor een wasbare zwemluier?


We kunnen er een heel lang verhaal van maken, maar het allergrootste voordeel van een zwembare luier is dat er geen ontlasting in het zwembadje verdwijnt. Het wordt wel aangeraden om een viscose inlegvel te gebruiken, want dan kun je de ontlasting makkelijker weghalen. De ontlasting blijft door het inlegvelletje prima op z’n plek zitten, in de wasbare zwemluier wel te verstaan. Steeds meer mensen overwegen om (al dan niet parttime) over te stappen naar wasbare luiers, en ook de wasbare zwemluiers lijken steeds meer aan populariteit te winnen. Dat is ook niet zo gek, want je kunt een wasbare zwemluier gemakkelijk hergebruiken. Na een dagje waterpret kan de wasbare zwemluier in de wasmachine gestopt worden en bij het volgende waterpretavontuurtje opnieuw gebruikt worden. Ideaal, toch?

Waar kun je ze kopen?

Al overtuigd geraakt van de voordelen? Wij ook! In de webshop van Nappy’s kun je terecht voor een groot assortiment wasbare luiers én zwemluiers van de merken Paddle Pants, Little Lamb, Close en Lighthouse Kids Company. De kosten variëren van €10 tot €20. Dat is natuurlijk geen geld! Als je op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst en hebt betaald, wordt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgd. Succes!
De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *