baby artikelen
Je leest nu:

Voordelen van houten kinderbedden

0

Je ziet ze steeds vaker: op maat gemaakte kinderbedden van hout. In dit artikel lichten we deze originele kinderbedden uit en laten we je alle voordelen ervan weten. Zo koop je geheid vandaag nog een houten kinderbed!

Uniek

Een houten kinderbed is zeer uniek. Er zijn er namelijk geen twee precies hetzelfde, omdat elke pallet met hout er net weer anders uitziet. Ook kun je een houten kinderbed naar hartenwens laten maken; zo kun je het een en ander laten aanpassen, zodat het bed net wat meer voldoet aan de behoefte van jouw kind. Bij Kinderbeddenpaleis vind je verschillende soorten houten kinderbedden; zo kun je er een boomhut stapelbed kopen, een vogelhuis bed kopen of een hoogslaper met een speelhuis kopen. 

Ze verdienen zich terug

Een houten kinderbed verdient zich terug, omdat jouw kinderen geheid graag naar bed gaan. Hoe meer het bed voldoet aan hun fantasie en spelen en slapen met elkaar combineert, hoe liever ze ‘s avonds willen gaan slapen. Buiten het feit dat ze zich terugverdienen doordat jouw kind sneller en beter slaapt, kun je het unieke bed doorverkopen op het moment dat jouw kinderen er te groot voor zijn. Zo kun je er een ander kind blij mee maken en verdien je jouw investering weer terug, zodat je een nieuw, groter bed voor jouw kind kunt kopen.

Ruimtebesparend

Wanneer het gaat om de inrichting van een kinderkamer, moeten we ook rekening houden met de ruimte die we hebben. Wanneer je gaat voor een op maat gemaakt houten kinderbed, kun je deze zo groot of klein laten maken als het jou uitkomt. Daarnaast bieden houten kinderbedden vaak extra ruimte om speelgoed of andere zaken in op te bergen. Een laatste voordeel: doordat het bed gecombineerd wordt met een speelhuis, bespaar je ruimte op andere speeltoestellen en speelgoed.

De auteur

Vanaf december 2015 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Increasy en verzorg ik linkbuilding voor zowel eigen klanten als white-label voor verschillende marketingbedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *