baby artikelen
Je leest nu:

De leukste babykamers

2
Babykamers, Kinderkamers

De leukste babykamers

Je bent zwanger en kijkt reikhalzend uit naar de geboorte van je kleine spruit. Maar voordat je je kersverse zoon of dochter kan verwelkomen, moet er eerst nog heel wat in orde gebracht worden in huis. Zoals de babykamer!

Hoewel je baby de eerste maanden nog niet zoveel nodig heeft naast een bed en een nette plek om de luier te verschonen, willen jullie als ouders toch graag een knusse plek creëren waar je kindje volledig tot rust kan komen. We stellen je graag de leukste babykamers van het moment voor waarin je je baby met een gerust hart te slapen legt.

  1.   Babykamer Kiddy

De Scandinavische stijl is al enkele jaren ontzettend populair en daar speelt babykamer Kiddy handig op in. Met de meubelen van de Kiddy-collectie trek je de stijl van jouw interieur ook door tot in de babykamer en krijgt jouw woning een uniforme look. Het leuke aan deze kamer? De Kiddy-collectie bevat ook eenpersoonsbedden in verschillende kleuren waardoor je van de babykamer heel gemakkelijk (én goedkoop) een kinderkamer maakt.

  1.   Babykamer Ironwood

Nog zo’n populaire interieurstijl is de industriële stijl. Ben jij helemaal weg van deze stijl? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen naar babykamer Ironwood. Met haar witte, schuine metalen pootjes en no-nonsense design past deze kamer ongetwijfeld in vele interieurs.

  1.   Babykamer Paris

De meeste babykamers zijn wit of bruin van kleur, wat een rustgevend gevoel geeft aan de babykamer. Maar niet iedereen is fan van deze kleuren. Wil je het graag over een andere boeg gooien? Dan is babykamer Paris misschien wel de kamer die aan al jouw verwachtingen voldoet. De meubelen hebben een eiken afwerking, wat in combinatie met de antracietkleur een moderne en toch tijdloze uitstraling geeft aan de kamer van jouw zoon of dochter.

  1.   Babykamer Retro Rio

De naam zegt het al: babykamer Retro Rio zorgt voor een retro toets in de kinderkamer dankzij de schuine houten pootjes. Het babybedje heeft bovendien een gecapitonneerd voeteneinde, wat zorgt voor een uniek, verrassend effect.

  1.   Babykamer Lewis

Met een landelijke babykamer sla je de bal nooit mis. Hier geven de handgrepen van touw ook een maritieme touch aan de kamer. Hoe leuk is dat?

Al deze babykamers zijn beschikbaar bij online meubelwinkel Emob. Neem gerust een kijkje en ontdek ook de andere babykamers dat dit merk aanbiedt. Je vindt zeker en vast iets naar jouw smaak!


De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.