baby artikelen
Je leest nu:

Vier producten voor op de kinderkamer die je misschien nog niet kende!

0

Als jullie op het punt staat om mama en papa te worden, dan is het klaarmaken van de babykamer een belangrijke voorbereidende stap. Heel wat ouders kijken hier dan ook erg naar uit, en soms komt er wat spanning bij kijken. Dat is logisch, want er zijn heel wat spulletjes die echt niet mogen ontbreken op de kinderkamer. 

Denk maar aan een babybedje, ladekast voor de kleertjes, kast voor de luiers, verschoningstafel… Maar naast deze voor de hand liggende zaken, zijn er ook enkele spullen waar u misschien nog nooit van gehoord heeft, die ook heel handig en leuk zijn voor de kamer van uw oogappel. In dit artikel bespreken we er een aantal.

Hydrofiele doeken

De kans bestaat dat u nog nooit gehoord heeft van dit product. Geen nood, we leggen graag voor u uit wat hydrofiele doeken precies zijn. Hydrofiele doeken zijn zachte, lichte katoenen doeken die makkelijk water opnemen. Ze komen in allerlei soorten en maten, en zijn perfect om aan te schaffen voor uw baby’tje. Ze hebben namelijk als voordeel dat ze multifunctioneel zijn. 

Zo kan u ze gebruiken als alternatief voor een handdoek: de doeken zijn zacht, ademend en perfect voor het fragiele huidje van uw baby. Daarnaast kan u ze ook gebruiken om uw baby’tje mee in te bakeren, zodat ze ’s nachts rustig kunnen slapen en het niet te warm of te koud krijgen. Ook als poetsdoek of als speeldoek kunnen hydrofiele doeken dienstdoen. Een must-have dus voor in de kinderkamer!

Bedhemel

Misschien heeft u er nog nooit eerder aan gedacht, maar een bedhemel in een zachte kleur kan de kamer van uw kindje een pak gezelliger maken! Bedhemels zijn bovendien ideaal om uw kindje een veilig en geborgen gevoel te geven, en als uw kind een middagdutje doet, kunnen ze helpen om de kamer extra te verduisteren. Overweeg dus zeker eens om een bedhemel aan te schaffen voor in de kinderkamer!

Baby gym

Stel u bij dit product zeker geen fitnesstoestel voor. Een baby gym is een klein speelpark, meestal in de vorm van een boog of een rekje. Het is uitgerust met allerlei speeltjes, waar uw kindje naar kan grijpen. Zo leren ze spelenderwijs hun motoriek en oog- handcoördinatie verder ontwikkelen. Bovendien leren ze zichzelf zo zelfstandig te vermaken. Babygyms bestaan in verschillende materialen, zoals hout of plastic, en thema’s.

Babynestje

We moeten het toegeven, een baby nest klinkt nogal speciaal, maar het is zeker een leuke toevoeging voor de kinderkamer. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een gezellig, warm en zacht nestje waar u uw kindje in kan leggen. Het nestje creëert een veilig en geborgen gevoel voor uw baby’tje, net als in de baarmoeder. Als u uw baby’tje nog niet meteen in een wiegje of groter bedje wil te slapen leggen, is een baby nestje, bijvoorbeeld van Muize Pluis, de ideale oplossing.

De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *