baby artikelen
Je leest nu:

Leuke nieuwe accessoires babykamer geshopt

0
Accessoires

Leuke nieuwe accessoires babykamer geshopt

Mia is in blijde verwachting van onze tweede dochter. Ze is uitgerekend voor oktober wat dus vlak om de hoek is, want ik schrijf dit in september. Enfin, we zijn nog bezig met de decoratie van de babykamer. En aangezien Mia het momenteel even moeilijk heeft doe ik Peter verslag vandaag van de laatste updates omtrent de styling van het baby kamertje.

Babykamer accessoires

Enfin, zoals jullie misschien al weten onze babykamer accessoires die kopen we altijd bij cozykidz.nl. Specifiek hier kan men vinden het totaaloverzicht: babykamer accessoires, cozykidz.nl. Mia is helemaal fan girl van deze webwinkel omdat ze altijd leuke unieke voorwerpen hebben die je nergens anders in Nederland vindt. Allerlei internationale topmerken zoals bijv. Super Carla, Loullou, Oeuf NYC, Konges Slojd en nog veel meer.

Babykamer vloerkleden

Dit keer waren we specifiek op zoek naar een kleed voor op de vloer ook wel bekend als een vloerkleed. Een leuk apart kleedje zodat we ook wat voor op de vloer hebben. Daar heeft cozyKidz.nl ook een ongekend leuk assortiment: babykamer vloerkleden, cozykidz.nl. Wij kozen voor het Gorby kleed van Luckyboysunday uit Denemarken echt een heel lief leuk vloerkleedje dat prima past bij de rest van de kamer. En we hebben er nog een bijgekocht van hetzelfde merk dit model heet Bundy. Met Bundy en Gorby, misschien is dat wel Deens voor iets, mijn Deens is ook niet meer wat het geweest was, dus misschien kunnen jullie mij verlichten wat dit betekent? Of misschien zijn het gewoon Deense jongens namen wie weet. Enfin, deze twee vloerkleden was Mia echt superblij mee en voegt weer wat extra toe aan de babykamer.

Beide vloerkleden waren zeer snel in huis zoals we ook wel gewend zijn van CozyKidz. Enfin, de babykamer is daarmee bijna zo goed als af, misschien nog wat kleine accessoires erbij zoals een mooie slinger en een mobile natuurlijk maar dat bewaren we voor een volgende blogpost.
De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.