baby artikelen
Je leest nu:

Geld lenen

0
bills capital cash cent

Wij hebben onderstaand bedrijf voor je uitgezocht.


Geldshop.nl

Geldshop.nl en het nieuwe lenen
Van uw huis een mooi thuis maken? Investeren in uw eigen toekomst door een goede opleiding te volgen? Dat echte vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Fijn leven is voor iedereen anders. De manier waarop u uw wensen op een verantwoorde manier financiert ook. Daarom is Geldshop.nl er. Zodat u kunt leven met uw hart en lenen met uw verstand.
De tijden in de financiële wereld zijn veranderd. Persoonlijke service is daarin geen vanzelfsprekendheid meer. Geldshop.nl wil graag tegenwicht bieden aan deze ontwikkelingen. Daarom adviseert en bemiddelt Geldshop.nl in consumptief krediet volgens ‘het nieuwe lenen’: we stimuleren dat u verantwoord gaat lenen, we scheppen duidelijkheid over wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn en we staan voor uw klaar als u écht persoonlijk advies wilt.

Verantwoord
Wilt u kunnen genieten van dingen die voor u belangrijk zijn, zoals een caravan, een studie of een nieuwe badkamer? Dan kan het zijn dat uw geld wilt lenen voor deze uitgaven. Geldshop.nl helpt u om dat op een verstandige, verantwoorde manier te doen. Zodat u straks een lening hebt met de mogelijkheden, voorwaarden en maandlasten die bij u passen.

Duidelijk
Geldshop.nl wil dat u een goede keuze kunt maken voor een lening. Daarom leggen we u alles helder en duidelijk uit. Ook als het gaat om de kleine lettertjes. En heeft u toch nog een vraag? Dan kunt u altijd bij een van onze adviseurs terecht. Niet voor niets zijn wij de grootste bemiddelaar in consumptieve kredieten van Nederland!

Persoonlijk
Persoonlijk contact vind Geldshop.nl heel normaal. Daarom leren we u graag kennen zodat we u goed kunnen adviseren. We helpen u bij het afsluiten of oversluiten van een lening. Maar we zijn er ook als het een keer tegenzit en u uw maandelijkse rente en aflossing niet kunt betalen. Ons advies is geheel onafhankelijk en zonder aanvullende kosten. Wij ontvangen namelijk van de aanbieder een vergoeding voor onze dienstverlening in de vorm van doorlopende provisie. Als u de rente van uw lening heeft betaald, heeft u ook betaald voor onze dienstverlening.

Geldshop.nlDe auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

(1) Comment

  1. […] nooit meer geld dan je nodig hebt. Geld lenen kost nu eenmaal geld, je betaald namelijk rente over het geleende geld. Het is dus letterlijk zonde […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *