baby artikelen
Je leest nu:

De leukste tv-zenders voor kinderen

0

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel leuke TV-programma’s en films speciaal gemaakt voor peuters, kleuters en soms zelfs baby’s. Hoewel het niet goed is om je kind overdag urenlang voor de TV te zetten, kan het geen kwaad om hem of haar af en toe eens voor de TV te zetten. Heb jij even de tijd om wat anders te doen. Maar wat voor programma’s zijn er tegenwoordig, welke zenderpaketten kan ik aanschaffen en wat kost dat? Een samenvatting.

Programma’s die je gratis kunt kijken

Veel TV-programma’s kan je overdag gewoon gratis kijken. Op NPO, Nickelodeon of Telekids zijn er tal van leuke programma’s waar kinderen van smullen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zenders / programma’s:

  • Op NPO 3 worden overdag heel veel leuke programma’s voor kinderen uitgezonden. Vanaf ’s ochtends vroeg tot een uur of 19:00 is er eigenlijk voortdurend wel iets leuks op. Het begint met bekende programma’s als Pingu, Woezel & Pip of Sesamstraat. In de middag zijn er programma’s voor de wat oudere kinderen. Denk dan aan het Klokhuis of Freeks Wilde Wereld
  • Speciaal themakanaal NPO Z@pp Xtra: bij veel providers als KPN en Ziggo kan je ook zappen naar NPO Z@PP Xtra. Hier worden constant leuke series en programma’s uitgezonden voor kids.
  • En natuurlijk niet te vergeten: Nickelodeon. Nickelodeon is al jaren een van de meest bekeken tv-zenders voor kinderen. Hier komen alle favoriete shows wel voorbij. Denk aan SpongeBox en andere leuke tekenfilmseries. Dit gaat ook van ’s ochtens vroeg tot ’s avonds laat. Bij vrijwel alle TV-abonnementen is deze zender standaard inbegrepen

Betalen voor zenderpakketten

Bij veel internet, TV en bellen pakketten kan je ook extra TV-zenders nemen. Een regulier TV-pakket kost zo’n €5,00 tot €10,00 per maand. Je kijkt dan naar alle bekende Nederlandse zenders waaronder NPO Kids en Nickelodeon. Maar vind je dit niet genoeg? Dan bestaat er de mogelijkheid om een extra zenderpakket voor kids te nemen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende kids-pakketten.

1. KPN en Telfort: Disney Junior, Nick Toons, Nick Jr., Nick Music en Baby TV vanaf €4,99 per maand

2. Ziggo: Baby TV, Pebble TV, Disney Junior, Cartoon Network en Nicktoons. Vanaf €6,95 per maand

3. T-Mobile: Nickelodeon Junior, Nick Toons, RTL Telekids, Pebble TV, BabyTV, Boomerang TV en Duck TV. Vanaf €5,00 per maand


De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *