baby artikelen
Je leest nu:

Baby producten die iedere ouder moet hebben

0

Als aanstaande ouders krijg je van alle kanten (ongevraagd) advies. De prenatale zorginstelling komt met een hele waslijst van navelbindertjes tot tepel doekjes tegen het lekken. Oma weet uit eigen ervaring nog wel hoe ze het vroeger deden en je vriendin is ook pas moeder en is vol van verhalen hoe zij het allemaal aanpakt. In de vergelijkingswebsite Reviewsbird worden magazijnen vol van “musthave” producten aangeboden. Wees niet bevreesd! We hebben de 4 allerbeste producten voor nieuwe ouders voor je op een rijtje gezet!

1. wet-wipes

Baby’s zijn vieze wezens. Ze poepen en piesen ongecontroleerd en kwijlen erop los terwijl die grijphandjes net zo makkelijk in poep grijpen als in jouw gebakje. Een goede ouder heeft altijd (ja, altijd!) een pakje wet-wipes bij zich. In de luier gepoept? Even een wet-wipe over de billetjes en schoon in Evaatje weer. Een snotneus? Melksnor? Ook in deze situaties komt de wet-wipe goed van pas. En je kunt ze ook gewoon zelf gebruiken! En prima tool om het klokkende zweet onder je oksels verwijderen, slaap uit je ogen halen en je lekkende tiet te verkoelen en vlekken uit je trui te poetsen.

2. afsluitbare (luier)emmer

Je gelooft het misschien (nog) niet, maar zo’n kleine, schattige baby kan voor een enorme stankoverlast zorgen. De allereerste baby stront is zo vreselijk van geur, dat het zelfs een eigen naam heeft; meconium. Hou de afsluitbare emmer altijd gereed! Ook goed te gebruiken wanneer pappa kotsneigingen krijgt. Er zijn verschillende online webwinkels waar je hele handige dingen kunt bestellen.

3. oordoppen

Wil je nog een beetje kunnen slapen, dan zijn goede oordoppen een absolute must! Om te voorkomen dat Mr Frank Visser straks op de stoep staat raden wij aan om ook een setje aan de omliggende buren te geven; baby gekrijs gaat door merg en been en kan urenlang aanhouden. Het is wel aan te raden om het gebruik van oordoppen af te wisselen met je partner, zodat er altijd 1 ouder is die probeert de baby tot zwijgen te brengen. 

4. babyfoon met camera App

Deze camera Apps zijn niet bedoeld om je vrienden en kennissen te pas en te onpas je slapende baby te laten zien, maar bedoeld voor de rust van de baby. Die zit namelijk ook niet te wachten op een overbezorgde mamma die steeds binnenkomt wanneer er een geluidje uit de babykamer komt. Of om te kijken waarom er geen geluid uit de babykamer komt. 

Relax, blijf lekker op de bank zitten en kijk wat je baby doet op je telefoon. Hou rekening met de privacy van de baby en deel deze informatie alleen met echt geïnteresseerden. 

De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *