baby artikelen
Je leest nu:

Dit zijn de populairste jongens sneakers van 2022

0
jongens sneakers

Ben je voor je zoon op zoek naar de meest toffe schoenen die er momenteel verkrijgbaar zijn? Dan kun je je het beste online of in een fysieke winkel oriënteren vooraf, gezien het enorm brede aanbod wat er aan sneakers te krijgen is. Vrijwel in elke kleur, vorm en stof is er wel een sneaker verkrijgbaar. Deze schoensoort blijft enorm populair bij jong, maar ook oud. Hieronder de populairste jongens sneakers van 2022.

Nike Air Max

Dit sneakermodel van Nike is al jaren bekend en erg populair. Waren het eerst voornamelijk de festivalgangers en gabbers die van de Nike Air Max hielden. Later werd het een schoen die zeer toegankelijk is voor een brede doelgroep. Vele sneakerliefhebbers hebben dan ook minimaal een paar Nike Air Max sneakers in hun schoenenkast staan. 

Puma 

Puma heeft zich de laatste tijd enorm ontwikkeld en zich in het rijtje van meest populaire sneakers geschaard. Door de vele modellen die Puma heeft ontworpen en gefabriceerd en de samenwerkingen met bekende wereldsterren, is een Puma sneaker voor een brede doelgroep beschikbaar en erg populair. Wil je een casual sneaker of ben je meer van de ultra sportieve sneaker? Puma biedt allerlei soorten sneakers aan. Puma is dus een uiterst populair merk sneakers voor jongens

Vingino 

Vingino schoenen kenmerken zich vooral door de degelijkheid en robuustheid van de schoen. Jongens kunnen vaak lekker ruig doen tijdens het buiten spelen onderling, waarvoor Vingino schoenen dus perfect geschikt zijn, omdat ze tegen een stootje kunnen en niet snel beschadigen of kapot gaan. De sneakers van Vingino hebben vaak een kwalitatief googwaardig voetbed, wat zorgt voor een stevige en comfortabele pasvorm. 

Adidas Advantage

In het verleden speelde Wimbledon sterren met Adidas schoenen met drie strepen erop. Dit ontwerp doet het al tientallen jaren enorm goed bij de jeugd en volwassenen. Door het eigentijdse ontwerp en de fijne pasvorm, blijft dit een klassieke sneakerschoen die enorm gewild is. Door de vele kleurencombinaties die er inmiddels verkrijgbaar zijn, past deze schoen zeker in het rijtje van populairste jongens sneakers van 2022. Voelt een online schoenenwinkel voor jou alsof je een snoepwinkel binnen loopt? Kijk dan lekker rond om inspiratie op te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *