baby artikelen
Je leest nu:

Zelf een kraamkado maken

0

Luiertaart zelf maken

Je wilt iemand verrassen met een uniek kraampakket of origineel kraamkado. Het is makkelijk een om een kraamkado te kopen, maar nog leuker is zelf een kraampakket maken. Een luiertaart maken bijvoorbeeld is zo gebeurd, je vindt genoeg how to’s op internet hoe je een leuke luiertaart maakt.

Het is altijd handig en nooit overbodig. Luiers kun je nooit genoeg hebben! Hoe je eenvoudig een zelf luiertaart kunt maken vind je bijvoorbeeld op YouTube: Zelf een luiertaart maken

De standaard luiertaart zoals wij hem allemaal kennen is die van de gestapelde rolletjes. Je doet dat bijvoorbeeld om de kern van een lege keukenrol heen zodat je houvast hebt en je er mooi omheen kunt werken en vervolgens kunt stapelen. Je kunt hem zo hoog maken als je wilt natuurlijk.

Vormen van luiertaarten

Je kunt ook luiertaarten maken in de vorm van een auto of een wiegje. Zoek ook eens op luiertaarten in de vorm van een vliegtuig of sneeuwman. Maar je kunt ook zelf iets creatiefs bedenken. Op Pinterest vind je de prachtigste voorbeelden van de meest uiteenlopende vormen allemaal gemaakt van luiers.

Maak er een persoonlijk cadeau van

Heb je de vorm eenmaal bedacht en gemaakt kun je er nog iets persoonlijks van maken. Je kunt er nog een klein persoonlijk kadootje aan toevoegen, zoals een knuffeltje of een rompertje. Of misschien leuker nog: het kadootje verpakken in zelf ontworpen cadeaupapier! Dus in plaats van het cadeau laten bedrukken, laat je het cadeau papier bedrukken! Je kunt tegenwoordig van alles laten bedrukken, maar deze is wel heel leuk. Verzin een leuk ontwerp voor je eigen cadeaupapier voor de baby, bijvoorbeeld met de naam en geboortedatum van de baby. Je kunt het zelf ontworpen cadeaupapier ook om de taart heen spannen zoals op de foto, zodat je een extra persoonlijk verpakt cadeau hebt. Je kunt er ter herinnering ook een stuk van het bedrukte papier plakken op een stuk karton of canvas en er een schilderijtje van maken om op te hangen, super leuk toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *