baby artikelen
Je leest nu:

We hebben de leukste Sinterklaas cadeau’s voor je uitgelicht

0

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw kids! Waarschijnlijk mag jouw kroost een kruisje zetten bij hetgeen wat ze vragen van de Goede Sint. De grote speelgoedwinkels brengen jaarlijks een blad uit waar al het speelgoed mooi in wordt gepresenteerd! Als ouder zie je dan natuurlijk door de bomen het bos niet meer. Wij hebben onderzocht wat de leukste cadeaus zijn om te geven. Het is immers onmogelijk de hele Bart Smit leeg te kopen. Geen zorgen, wij denken graag met je mee. Hieronder leuke cadeautips waar ieder kind blij van wordt!

Lego Friends & Lego Star Wars

Lego is al decennialang zeer geliefd speelgoed onder kinderen. En staat daarbij ook met stipt op nummer 1 als het om populaire Sinterklaascadeaus gaat. Heb jij een dochter? Dan is Lego Friends het helemaal. Binnen de uitgebreide Lego Friends-collectie is de keuze enorm. Zo kun je met een waanzinnig leuk legopakket een stoere vriendschapsbus bouwen, maar ook kun je met een gaaf legocadeau de zomer in huis halen met een leuke jacht. Jongens kun je niet blijer maken dan Lego van het bekende ‘Star Wars’. De bekende film ‘Star Wars’ heeft al menig Oscar gevonden en speelt zich af in het universum. Zowel volwassenen als kinderen zijn liefhebber van ‘Star Wars’.

Kinderen voor kinderen CD

Waarschijnlijk ben je zelf van de generatie…Op een onbewoon eieiiilanndddd …. tralala. En nog steeds maken talentvolle kinderen waanzinnig leuke liedjes voor kinderen. Té leuk om te geven aan je kids. Dans en zang maakt je kinderen blij en is ook nog eens gezellig in huis! Een cd is een betaalbaar cadeau waar je kinderen nog lang van kunnen genieten. 

Lekker met zijn allen in een warme badjas en sloffen bij de haard zingen en wachten op de prachtige cadeaus. Voor kinderen heb je zelfs een speciale kinderbadjas. Wij hebben er zin in!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *