baby artikelen
Je leest nu:

Wat moet je kopen voor ouders met een pasgeboren baby? Hier wat cadeautips!

0

Of het nu voor een babyshower is of gewoon een cadeau om ‘welkom in de wereld’ te zeggen, wanneer een baby wordt geboren, vraagt ​​de once-in-a-lifetime gelegenheid om pasgeboren geschenken. Beslissen wat je een nieuwe kleine jongen of meisje gaat kopen, kan echter een beetje overweldigend zijn. Hopelijk geeft deze gids van Koeka, dé winkel gespecialiseerd in alles wat met slapen en verzorgen van baby’s te maken heeft, jou wat inspiratie voor de feestdagen.

1) Veilige badproducten

Handig voor zowel ouders als pasgeborenen, badsets zoals Dry Skin Bath Time Set zijn het perfecte cadeau voor een schone en gelukkige pasgeborene. Badsets bevatten vaak veilige, effectieve producten die ervoor zorgen dat schoon worden een fluitje van een cent wordt voor zowel baby als moeder.

2) Baby bijtring

Dit kleine geschenk levert je enorme bonuspunten op bij de nieuwe ouders als de tandjes eraan komen. Een goede bijtring moet lang genoeg zijn om de kiezen van de baby te bereiken, maar niet zo lang dat de baby zichzelf kan bezeren.

3) Een knusse deken

Elke baby heeft een speciale deken nodig, en die gemaakt van ultrazachte stof en decoratieve ontwerpen zijn het perfecte babycadeau. Getextureerde, zachte dekens bieden de nieuwe baby ook veilige oppervlakken om te verkennen en aan te raken. Denk daarbiij ook aan een comfortabele aankleedkussenhoes

4) Veilig speelgoed

Het beste speelgoed voor pasgeboren baby’s is volledig natuurlijk, zacht, rubber, zacht, pluizig en perfect voor baby’s om aan vast te grijpen en mee te spelen.

Ze zijn er in allerlei ontwerpen – van dieren, blokken en ballen tot auto’s, vrachtwagens en olifanten op wielen – en zijn de perfecte aanvulling voor de speelkamer of kinderkamer van een pasgeborene. Geen enkele baby kan immers teveel speelgoed hebben.

5) Speelgoed dat ontwikkeling bevordert

Net zoals je je pasgeboren baby met een veertje kietelt, kun je de tastzin van je baby oefenen met zintuiglijk speelgoed zoals een rammelaar, activiteiten ballen en -blokken en pop-up speeltjes. Dit stimulerende speelgoed is niet alleen leuk, maar helpt je baby ook om te leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *