baby artikelen
Je leest nu:

Kraamcadeau tip: geef een persoonlijk tegeltje cadeau!

0

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor je vrouw, familielid of vriendin? Dan kan het best lastig zijn om een écht uniek cadeau te vinden. Tijdens het zoeken naar kraamcadeaus kom je al snel uit op cadeaus waarbij de kans groot dat de ontvanger als iets vergelijkbaars heeft gekregen. Daarom is onze tip: geef een persoonlijk tegeltje cadeau!

Laat een tegeltje bedrukken

Tegeltjes zijn erg leuk om cadeau te geven. Meestal staat er op zo’n tegeltje een spreuk of tegeltjeswijsheid. Erg leuk om cadeau te geven én om te krijgen. Ook voor een kraamcadeau is het leuk om zo’n tegeltje cadeau te geven. Je kunt kiezen voor een tegeltje met spreuk of tegeltjeswijsheid, maar het is natuurlijk veel leuker om iets meer persoonlijks te geven. Wat dacht je van een foto tegeltje voor baby jongens of meisjes? Een tegeltje is natuurlijk geweldig om cadeau te geven als daarop een foto van de baby is gedrukt. Eventueel kun je ervoor kiezen om de naam en de geboortedatum erbij te zetten. Zo is dit bijzondere moment voor altijd vastgelegd.

Het leuke aan een tegeltje is dat deze overal aan de muur opgehangen kan worden. Zo kan de ontvangen deze mooie herinnering ergens in huis aan de muur ophangen. Bijvoorbeeld in de babykamer. Bij het ontwerpen van een tegeltje heb je de keuze uit verschillende thema’s en lettertypes. Zo kun je het tegeltje laten bedrukken in de stijl van de ontvanger(s), waardoor het tegeltje persoonlijk en uniek is.

Begin met ontwerpen

Enthousiast over bovenstaande kraamcadeau tip? Dan kun je direct beginnen met ontwerpen op Tegeltje.nl. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, foto’s en teksten. Zo geef je het tegeltje het thema wat jij wilt. Alle tegeltjes zijn gemaakt van echt keramiek, waardoor ze ontzettend lang meegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *