baby artikelen
Je leest nu:

Inspiratie voor een mooi kraamcadeau

0

Ken jij mensen in je omgeving die binnenkort papa en mama worden? Misschien word je binnenkort zelf wel oom of tante of worden hele goede vrienden van je kersverse ouders. Je wilt natuurlijk de aanstaande ouders met een mooi kraamcadeau verassen. Ze worden waarschijnlijk overspoeld met vele cadeautjes dus wij hebben een tip voor een origineel cadeau. 

De draagzak

Tegenwoordig zijn de draagzakken helemaal terug van weg geweest. Een draagzak hoef je niet om jezelf heen te binden zoals een draagdoek. Een draagzak is vaak ergonomisch. Een draagzak heeft beperkte afstel mogelijkheden. Een draagdoek kan volledig op de baby worden afgestemd. Verder heeft een draagzak dezelfde functionaliteiten dat een draagdoek. 

De voordelen van een draagzak

In beide gevallen wordt het kindje gedragen met een hurk-spreid houding. Het voordeel van een draagzak is dat het kindje kan genieten van het huid-op-huid contact. Het kindje is zo dichtbij waardoor de geur, aanrakingen en geluiden veel intenser zijn. Dit versterkt de band tussen het kindje en de ouder. De baby krijgt een gevoel van rust en vertrouwen. Daarnaast hebben ouders die hun kindje in een draagzak dragen de handen beide vrij. In een draagzak kan je met de baby wandelen of huishoudelijke taken uitvoeren. Ook als je vaak in het openbaar vervoer reist is een draagzak erg handig. Dit is een win-win situatie. 

Geef een draagzak cadeau

Tegenwoordig zijn er draagzaken in allerlei kleuren en printjes. Ook voor de papa’s zijn er tegenwoordig mooie draagzakken. Kies bijvoorbeeld een mooie kleur of een leuke print. Een dierenprint is zowel stijlvol voor de mama als voor de papa. Vaak zijn draagzakken niet goedkoop. Daarom zouden ouders hem niet zo snel zelf aanschaffen. Geeft samen met de familie of met een groepje vrienden de kersverse ouders een mooie draagzak cadeau. Hier gaan ze ongetwijfeld veel plezier van hebben!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *