baby artikelen
Je leest nu:

De origineelste kraamcadeautjes

0
De origineelste kraamcadeautjes

Word je binnenkort oom of tante? Of zijn hele goede vrienden in verwachting van een baby? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een leuk cadeautje. De kersverse ouders worden waarschijnlijk overspoeld met cadeaus en nieuwe spullen. Natuurlijk wil je dus met iets origineels komen. Wij hebben een aantal originele cadeautjes op een rij gezet.

Een sieraadje

Het is misschien niet het alle origineelste kraamcadeau maar je kan dit wel heel persoonlijk en speciaal maken. Je kan kiezen voor een sieraadje voor de baby. Een klein armbandje met de geboortedatum of een mooi woord/klein tekstje is een prachtig gebaar. Je kan ook een sieraad kopen voor de kersverse moeder. Je kan een mooi kettinkje of armbandje geven met de initialen van het kindje of alles voorletters van het gezinnetje bijvoorbeeld. Naast een kettinkje of armbandje zou je ook kunnen kiezen voor een mooi paar oorbellen of een ring. Je kan het eigenlijk zo gek maken als je wilt maar een sieraad is iets wat iemand altijd bij zich draagt en daarom heel bijzonder is.

Een gepersonaliseerde speenkoort

Een speenkoort is leuk en super handig. Geen rondslingerde spenen meer en als je de speen dan echt een keertje nodig hebt is hij altijd in de buurt. Ook deze kan je laten personaliseren.  Laat een speenkoort handmatig maken met de naam erop. Daarnaast kan je ook kiezen voor mooie kralen of hippe printjes. Dit maak hem extra leuk.

Een mooie draagzak

Als je je kindje in een draagzak draagt geniet hij of zij van het huidcontact met de vader of moeder. Daarnaast is ook de geur, aanrakingen en geluidjes sterker wat een kindje heel fijn vindt. Als ouder heb je allebei je handen vrij. Een win-win situatie dus. Tegenwoordig zijn er echt super mooie en stoere draagzakken zodat ze niet alleen voor de moeder zijn maar ook voor de vader. Denk bijvoorbeeld aan draagzakken in een zachte kleur of met een leuke tijger print. Dit is echt een cadeau wat niet echt voor hand ligt maar waar de baby optimaal van geniet en de ouders veel aan hebben. Kijk voor een aantal weetje over draagzakken op Dames-praatjes.nl

Gepersonaliseerde kledinghangertjes

Dit kraamcadeau is mega handig en daarnaast ook superleuk. Weinig mensen hebben kleerhangertjes met een eigen naam dus dat maak het ook heel origineel. Waarschijnlijk krijgen de ouders ook heel veel kleertjes cadeau of hebben ze zelf al heel veel schattige pakjes gekocht dus klerenhangers kunnen ze nooit genoeg hebben. Zo kunnen de kleertjes waar een speciale herinnering aan is mooi bewaard worden in de kast.

Op zoek naar nog meer gepersonaliseerde kraamcadeau ’s? Kijk dan ook op vrouwendirect.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *