baby artikelen
Je leest nu:

Leuke kraamcadeautjes voor een klein budget

0

De komst van een baby moet natuurlijk gevierd worden. En ook al worden de ouders van de kleine spruit overladen met cadeaus, wanneer je op kraamvisite gaat wil jij ook niet met lege handen aankomen. Maar wat nou als je het even niet zo breed hebt? Geen zorgen. Want bij cadeautjes gaat het altijd om het gebaar. En daarnaast zijn er genoeg opties voor budgetvriendelijke kraamcadeautjes waar je de kersverse ouders ontzettend blij mee kunt maken.

Denk praktisch

Rompers, autostoeltje, wieg, badje, box, speentjes…. De lijst met spullen die aangeschaft moeten worden bij de komst van een kindje is behoorlijk lang. Dan kunnen de kleine dingen weleens vergeten worden. Help de ouders een handje en vraag of er nog een aantal kleine spullen zijn die ze nog niet hebben maar wel heel goed kunnen gebruiken. Denk hierbij aan een baby waterthermometer voor de juiste temperatuur van het badje, een melkpoeder dispenser (handig voor onderweg), een voedingskussen of een meetinstrument voor de voetjes. Stuk voor stuk allemaal ontzettend praktische accessoires. Deze baby koopjes bestel je heel eenvoudig online voor een zacht prijsje.

Cadeautjes voor later

Veel mensen geven als kraamcadeau spullen die meteen gebruikt kunnen worden. Maar baby’s groeien als kool. Dus binnen korte tijd zullen die leuke rompertjes en sokjes al niet meer passen. En over een aantal maanden is het kindje ook weer toe aan nieuw speelgoed. Daarom kun je als cadeau ook een pakketje samenstellen met spulletjes voor op de groei. Voeg bijvoorbeeld een aantal rompertjes in maat 50 en hydrofiele doeken toe (altijd handig!). Een bijtring, een voorleesboekje, babymarkers en blokjes zijn een leuke toevoeging. De rompertjes en hydrofiele doeken vind je al voor een paar euro bij de budgetwinkels. Loop voor het speelgoed eens een rondje door de kringloopwinkel bij jou in de buurt. Op de speelgoedafdeling is genoeg te vinden. Pak het hele pakket vervolgens in met doorzichtig folie en een aantal linten. Ook dit verpakkingsmateriaal vind je voor weinig geld bij de budgetwinkels.

Altijd een oppas in de buurt

Ben je ontzettend leuk met kinderen? En heb je goed contact met de ouders? Wanneer je weinig te besteden hebt, kan je als kraamcadeau ook een aantal zelfgemaakte tegoedbonnen geven. Waar deze voor zijn vul je zelf in. Bijvoorbeeld voor een aantal avondjes oppassen, een middagje naar de speeltuin of assistentie bij het eerste kinderfeestje. Jij hoeft er niet heel veel geld aan uit te geven en je maakt de ouders er zeker weten blij mee. En tot wanneer deze bonnen geldig zijn, bepaal je helemaal zelf.Laatste nieuwe berichten
De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *