baby artikelen
Je leest nu:

Help! Wat voor kraamcadeau moet ik kopen?

0

Heeft je zus net een baby gekregen? Of is een goede vriendin net bevallen? Als er een baby’tje is geboren, hoort daar natuurlijk een cadeau bij. Maar het kan nog wel eens lastig zijn om het perfecte kraamcadeau te vinden. Je wilt natuurlijk wel met iets origineels aankomen, toch? De kersverse ouders hebben vast al genoeg rompertjes, dus hier wil je niet mee aan komen zetten. Wij zetten een paar leuke kraamcadeau ideeën voor je op een rijtje.

Handig cadeau

Als je voor het eerst moeder wordt, heb je ontzettend veel spullen nodig voor de baby. Er zijn hier speciale babyuitzetlijsten voor, zo kun je precies zien wat je allemaal nodig hebt. Van sommige spullen heb je meer nodig dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan luiers, slabbetjes, spuugdoekjes en andere verzorgingsproducten. Voor een kersverse moeder zijn deze spullen erg handig om te hebben. Stel daarom bijvoorbeeld een groot verzorgingspakket samen met allerlei handige dingetjes waarvan moeder en kind nooit genoeg van kunnen krijgen.

Origineel en uniek

Wil je dat jouw cadeau er echt uit gaat springen? Dan moet je met een uniek cadeau komen waarvan je zeker weet dat niemand anders er mee aankomt. Kijk verder dan je neus lang is en struin het internet af op zoek naar originele ideeën. Denk bijvoorbeeld aan een babyhangmat. Ja, dit is een hangmat, maar dan voor baby’s. Het kindje kan hier heerlijk in liggen en heen en weer gewiegd worden. Online kun je veel fijne babyhangmatten vinden voor een goed prijsje. En wist je dat baby’s vaak sneller in slaap vallen in een hangmat? Je doet de moeder er dan vast ook een groot plezier mee.

Vergeet de moeder niet

Heel erg leuk al die cadeautjes voor het pasgeboren kindje, maar je moet de moeder ook zeker niet vergeten. Je komt natuurlijk langs om de baby te zien, maar de moeder is net zo belangrijk. Het is erg leuk als je een cadeau voor het kindje meeneemt en ook eentje voor de moeder. Dit zal ze vast erg waarderen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker verwenpakket of een wellness tegoedbon. Of wil je voor iets unieks gaan? Kies voor een matching pyjama setje voor moeder en kind.Overzicht webwinkels waar je terecht kunt voor een kraamcadeau voor moeder en baby.

Een bosje bloemen voor moeder doet het ook altijd goed.

De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.

(1) Comment

  1. […] Het is mogelijk om onderaan het blogartikel een link te plaatsen in het winkeloverzicht. (zie hier een voorbeeld) […]

Comments are closed.