baby artikelen
Je leest nu:

Effectieve promotie artikelen voor kinderen

0

Een ouder maakt je pas echt blij wanneer je hun kinderen weet te verassen met een leuk cadeau. Daarom zijn promotiegeschenken voor kinderen erg effectief. Er zijn tal van mogelijkheden om je merk of bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen met promotieartikelen voor kinderen. Wij geven je een paar opties zodat je wat inspiratie op kan doen.

Petten en caps

Kinderen verbranden snel. Vooral op hun hoofd. Een pet biedt hierbij bescherming tegen de felle zon en de heftige uv-straling. Daarnaast is het een leuk accessoire. Petten borduren is goedkoop en een leuke manier om je merk te tonen aan een groter publiek. Volwassenen en kinderen zullen blij zijn wanneer ze dit geschenk in ontvangst mogen nemen!

Kleding

Kleine kinderen groeien als kool. T-shirts, zwemkleding, broeken, gymkleding, pyjama’s; Voor je het weet zijn ze er weer uit gegroeid. Daarom komt wat extra kleding altijd van pas. Kinderkleding kun je goedkoop laten bedrukken met een logo of tekst bij een textiel groothandel.

Bellenblaas

Kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen. Speelgoed voor buiten doet het dan ook altijd goed.  Zo ook een bellenblaas. Hiermee kunnen kinderen uren zoet zijn. Let er wel op, een bellenblaas is niet geschikt voor hele jonge kinderen.

Strandartikelen

Kinderen worden vaak dol enthousiast als ze horen dat ze een dag je naar het strand gaan. Heerlijk spelen met zand en water terwijl papa en mama zich vermaken met een goed boek. Speelgoed voor op het stand zal daarom goed in de smaak vallen. Een schepje, een emmertje, een frisbee of een vlieger en je maakt ze helemaal gelukkig!

Slabbetje

Slabbetjes zijn erg handig. Hier kun je er nooit genoeg van hebben. Je hebt ze immers elke dag een paar keer nodig bij iedere maaltijd. Daarom is het een perfect relatiegeschenk. Bij elke maaltijd komt je logo weer in beeld!

Rugtas

Naar school, op reis, naar gym, naar de voetbal of tennis; Kinderen gebruiken een rugtas veel en nemen deze overal mee naartoe. Daarom zul je ouders blij maken met een extra rugzak voor hun kinderen. Ze verslijten er namelijk heel wat in een jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *