baby artikelen
Je leest nu:

De leukste cadeau ideeën voor een peuter van 3 jaar

0

Je herkent het vast wel. Je bent uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje, maar heb geen idee wat voor cadeau je voor de jarige moet kopen. Bij het kopen van een leuk cadeau moet je uiteraard gaan voor een cadeau dat bij de leeftijd van de jarige past. Dit kan nogal moeilijk zijn wanneer dit voor een 3-jarige peuter is. Ga je voor een set knutselspullen of bestel je kleurrijke LEGO bouwsteentjes? Om je hier een handje bij te helpen, vind je hier een aantal leuke cadeau ideeën waar je elke 3-jarige peuter blij mee zal maken.

Eerste peuterfiets

Aangezien peuter van 3 jaar al aardig goed kunnen lopen, is hun verjaardag een mooie gelegenheid om ze te introduceren aan een eerste fietsje. Doordat peuterfietsen in diverse kleuren te vinden zijn, zit er zeker één tussen die bij de jarige past. Daarnaast kan de peuter met peuterfiets op een leuke manier zijn of haar bewegingsvaardigheden verbeteren.

Peuter spelletjes

Eenvoudige kleur spelletjes, puzzels en memory spelletje zijn leuke cadeaus om een 3-jarige peuter te introduceren aan de spelletjeswereld. Samen met de ouders kan de peuter op een leuke manier kennis maken met kleuren, getallen en vormen en tegelijkertijd diverse vaardigheden verder ontwikkelen.

Water- en zandspeelgoed

Peuters vermaken zich met diverse soorten speelgoed. Om ze nog meer plezier te brengen zijn water- en zandspeelgoed een leuke cadeau idee. Tijdens de warme zomerdagen kan de peuter op het strand of in de zandbak genieten met leuke zand schepjes. Daarnaast houdt de pret buiten de zomer niet op, want het waterspeelgoed kan ook in bad worden gebruikt.

Lego en/of Duplo

Peuters van 3 jaar kunnen al goed omgaan met bouwblokken en zijn nu wel toe aan iets serieuzere bouwblokken. Daarom zijn de bouwsets van Lego en Duplo ook een leuk cadeau idee om voor de verjaardag van een 3-jarige peuter. In de webshop van Uniblocks vindt je diverse Lego en Duplo bouwsets in verschillende thema’s, waarmee elke 3-jarige peuter zijn creativiteit kan uiten en zijn of haar basisvaardigheden verder kan ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *