baby artikelen
Je leest nu:

De leukste babyshower cadeaus

0
Cadeaus

De leukste babyshower cadeaus

Ben je zelf zwanger of is er iemand in je omgeving zwanger? Wat leuk, gefeliciteerd! Dit moet natuurlijk goed gevierd worden met een onvergetelijke babyshower. Maar wat zijn nou de leukste en origineelste cadeaus voor een babyswhower? Je vindt hieronder een aantal tips voor een geweldig cadeau voor de aanstaande ouders.

Een verwendagje voor de mama

Alle moeders kennen het en de aanstaande moeders zullen het nog gaan meemaken: wanneer je net moeder geworden bent blijft er weinig tijd over voor jezelf. Daarom is het extra fijn om een verwendagje cadeau te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om een tegoedbon voor een massage of een dagje sauna cadeau te geven. Een ding is zeker, ze gaat het geweldig vinden!

Een persoonlijk cadeau voor de baby

Alle toekomstige moeders vinden babykleertjes helemaal geweldig om zowel te kopen als te krijgen. Toch is het iets wat bijna elke moeder al heeft en waarschijnlijk al vaker krijgt tijdens de babyshower. Maar hoe leuk is het nou om een persoonlijk cadeau te geven voor de baby. Kies bijvoorbeeld voor een dekentje of een rompertje met een leuke persoonlijke tekst erop. Het kost wel iets meer tijd maar dan heb je zeker weten een origineel cadeau.

Een chique luiertas

Een luiertas is vaak gevuld met luiers, baby creme, doekjes en voeding. De inhoud van een luiertas is dan misschien alles behalve charmant maar dat betekent niet dat deze er ook zo uit hoeft te zien. Kies voor een trendy & luxe luiertas hier houdt toch elke vrouw van.Een pretecho

Hoe leuk is het om de toekomstige ouders een pretecho van hun kindje cadeau te geven. Een pretecho is een echo die gemaakt wordt buiten de reguliere echo’s. Het leukste is dat je bij Pretecho&zo de beelden van je kindje op de echo meekrijgt op een usb-stick. Zo zorg je ervoor dat de toekomstige ouders een herinnering meekrijgen die ze voor altijd bij zal blijven.

Een cadeaubon

Het is misschien niet een heel origineel cadeau om te geven maar zeker heel erg handig. Een cadeaubon voor een leuke babywinkel. Een ding is zeker je geeft niet hetzelfde cadeau als iemand anders en wat er van de bon gekocht wordt is in ieder geval iets waar de ouders heel erg blij mee zullen zijn.

Een zelfverwarmend flesje

Dit cadeau zorgt voor heel veel gemak onderweg. Het maakt niet uit waar de moeder is met de baby een zelfverwarmend flesje kan zichzelf overal opwarmen en is altijd op de juiste temperatuur. Super handig als je ervoor kiest om een dagje weg te gaan.


De auteur

"Internet, een medium om de hele wereld te bereiken." Ilonka is eigenaar van IFmedia.nl. Een mediabedrijf met meerdere shopping websites.