baby artikelen
Je leest nu:

Cadeautips voor een babyshower!

0

Binnenkort een babyshower en heb je nog geen idee wat voor cadeau je gaat geven? Dan is deze blog precies voor jou bedoelt. Voor de aanstaande mama is een babyshower natuurlijk een leuk feest. Hoe gaaf zou het zijn dat de aanstaande moeder cadeaus krijgt die echt leuk zijn. In deze blog geven we tips voor de do’s en don’ts voor een perfect cadeau. 

Zijn er bestaande wensen?

Vooraf is het handig om aan de aanstaande moeder te vragen of er ook eventuele wensen zijn voor een cadeau. Het is natuurlijk leuk voor haar om een cadeau te ontvangen waar ze daadwerkelijk ook wat aan heeft. Er zijn ontzettend veel spullen die een moeder nodig heeft voor haar kind, al helemaal als het de eerste keer is. Hierdoor kan het fijn zijn om babyspullen te krijgen die ook echt nodig zijn. 

Gezamenlijk een cadeau geven of toch alleen?

Het cadeau wat je geeft hangt natuurlijk vaak af van het budget. Het is handig om dit vooraf met de andere gasten af te spreken. Zo voorkom je misschien wel onenigheid over de cadeaus. Je kunt ervoor kiezen om al het budget bij elkaar te doen en daar de cadeaus van te kopen. Hierdoor heb je een groter budget en voorkom je ook nog eens dat je dezelfde cadeaus koopt als een ander. Het is wellicht ook een leuk idee om babyshower versiering gezamenlijk te verzorgen voor een onvergetelijke middag! 

Waar moet je nog meer rekening mee houden met het geven van een cadeau?

Het komt vaak voor dat er tijdens de babyshower babykleertjes worden gegeven als cadeau. Pas hier mee op! Het kan zo zijn dat de kleding die je geeft niet in de smaak vallen bij de aanstaande moeder want smaken verschillen nou eenmaal. Daarnaast kan het zo zijn dat je vriendin de kledingkast al vol heeft met babykleertjes en het cadeau daardoor overbodig wordt. Ook groeien baby’s als kool en dragen ze de kleren maar een korte periode. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *