Tula Slow Ride Standard/Baby

Tula draagzak Slow Ride. 
De Tula Slow Ride is een ergonomische drager met stoere autoprint op een donkerblauwe canvas basis. Stoere auto's op deze gemakkelijke Tula draagzak, niet enkel voor jongentjes en papa's, maar natuurlijk ook voor stoere meiden prima geschikt! Vrooom!
De Tula ergonomische draagzak. 

De Tula ergonomische dragers zijn makkelijk in gebruik door het volledig gespen sluit systeem en ook super makkelijk onderling tussen verschillende gebruikers te wisselen, ook als je beide een andere tailleomvang hebt. Je kunt een Tula draagzak oprollen tot een klein pakketje zodat hij ook nog eens makkelijk mee te nemen is in de tas. De Tula draagzak is ontzettend populair, en wij snappen volledig waarom. Deze dragers zijn ontzettend degelijk gemaakt en voorzien van prachtige trendy en moderne printjes en designs, al zijn er natuurlijk ook rustige en effen draagzakken (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/tula/?filter%5B%5D=104404) te vinden in ons assortiment van Tula dragers (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/tula/). 
Specifieke eigenschappen voor deze Tula draagzak:

* Motief met aan de binnenkant een blauwe canvas basis
* Verwijderbaar slaapkapje in blauw Iedere Tula draagzak is voorzien van:

* Hoge kwaliteit Duraflex gespen
* Zakje op de heupband 
* Dubbele afstelbanden voor een fijne afstelling
* Extra vulling bij de randen op de plaats van de knieholtes voor extra comfort
* Ondersteunende gevulde schouder en heupband voor zacht comfort
* Handgemaakt van 100% Öko-Tex Standard 100 certified cotton
* Instructie boekje Tula SSC ( soft structured carriers) zijn ergonomische dragers (https://www.vonvavoom.nl/nl/ergonomische-draagzak/) die volledig met gespen sluiten. 
De heupband en de schouderbanden klik je vast en je bent klaar voor het avontuur ( of de schoonmaak of wat je dan maar ook wilt doen met je kindje) Je kunt een Tula draagzak gewoon in de wasmachine wassen, wij raden wel aan dit zo min mogelijk te doen en eventuele vlekjes eerst met een vochtig doekje weg te deppen. Wil je meer weten over het wassen van je Tula draagzak, lees dan hier even verder (https://www.vonvavoom.nl/nl/blogs/draagdoek-informatie-draagzak-von-va-voom/help-mijn-draagzak-is-vies/). 
Tula Baby maat draagzak.
De Tula draagzak wordt gemaakt in 2 verschillende maten, de Tula baby ookwel Tula standard genoemd en de Tula toddler welke geschikt is voor het dragen van grotere kinderen en peuters. 
De Tula standard/baby is geschikt vanaf een lichaamsgewicht van ongeveer 3,5 kg tot ongeveer 20 kg. 
Bij gebruik tot ongeveer kledingmaat 68cm, is de Tula infant insert (https://www.vonvavoom.nl/nl/overige/voor-bij-de-draagdoek-of-draagzak/draagzak-verkleiners-en-verbreders/) aan te raden, anders zit je kindje niet goed in de drager. Vanaf ongeveer kledingmaat 68 passen de meeste kindjes goed in de Tula baby draagzak zonder hulpmiddel zoals de Infant Insert. De Tula verkleiner is verkrijgbaar in het zwart (https://www.vonvavoom.nl/nl/tula-infant-insert-zwart.html)en in het grijs (https://www.vonvavoom.nl/nl/tula-infant-insert-grijs.html). 
Het rugpaneel van een Tula standaard is 39 cm hoog en 37 cm breed. Hij past ongeveer tot en met kledingmaat 86cm. Met Tula free to grow extenders (https://www.vonvavoom.nl/nl/tula-tula-free-to-grow-verbreders.html), die los verkrijgbaar zijn, kan de breedte van het zitvlak nog groter gemaakt worden en past de draagzak tot ongeveer kledingmaat 92/98cm. 
Tula toddler peuter maat draagzak.

De Tula Toddler is een slag groter en raden wij aan vanaf ongeveer kledingmaat 86cm en groter. 
Het rugpaneel van een Tula Toddler is 45 cm hoog en 48 cm breed. Met Tula free to grow extenders (https://www.vonvavoom.nl/nl/tula-tula-free-to-grow-verbreders.html), die los verkrijgbaar zijn, kan de breedte van het zitvlak nog groter gemaakt en past de draagzak ongeveer tot kledingmaat 110/116cm. 

De Tula drager in het kort. 

Tula dragers (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/tula/) zijn gemaakt van materialen die aan alle keurmerken voldoen, ze hebben gevulde schouderbanden en een stevig gevulde heupband wat het draagcomfort flink verhoogt. Op de voorkant van de heupband zit een handig zakje, en er wordt een slaapkapje bijgeleverd. Er zijn twee maten Tula dragers, de Tula Baby en de Tula Toddler. Tula draagzakken worden gemaakt in verschillende hippe printjes of in neutrale effen kleuren. Er bestaan hulpmiddelen (https://www.vonvavoom.nl/nl/overige/voor-bij-de-draagdoek-of-draagzak/draagzak-verkleiners-en-verbreders/)die een Tula draagzak kleiner maken voor een pasgeboren baby en ook die een Tula draagzak groter maken, zodat hij langer gebruikt kan worden. Kortom, indien je opzoek bent naar een makkelijke en trendy draagzak die ook nog eens gegarandeerd ergonomisch (https://www.vonvavoom.nl/nl/ergonomische-draagzak/) is in gebruik voor zowel je kindje als jouzelf, dan is de Tula draagzak (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/tula/) zeker een goede keuze. 
 
Gebruiksaanwijzing Tula draagzak. 
Het gebruik van een Tula draagzak spreekt eigenlijk voor zich en is zeker niet lastig. Om je een idee te geven volgen hieronder enkele voorbeelden. In het filmpje zie je hoe ontzettend makkelijk de Tula draagzak eigenlijk is, en eronder zie je enkele stappenplannen over hoe je met een Tula draagzak kunt buikdragen en hoe je kunt rugdragen met een Tula draagzak (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/tula/). 

 Meer Tula draagzakken zien? Kijk dan hier (https://www.vonvavoom.nl/nl/draagzak/tula/)voor ons complete assortiment Tula dragers.

€ 129.90

Naar de website

Post Author: