Little Frog Blue Illusion Kies uw maat: Maat 7 +- 5.2m

Little Frog Blue Illusion
 
Prachtige geweven draagdoek van Little Frog in het Illusion design. Deze draagdoek voelt heerlijk zacht aan en is makkelijk in gebruik en onderhoudt. Met een Little Frog Blue Illusion draagdoek is het heel erg gemakkelijk om te knopen, veel beginnende knopers beginnen dus ook met een Little Frog draagdoek. Natuurlijk ook door de prijs, maar zeker ook doordat deze draagdoeken gewoon soepel zijn en hierdoor handig te knopen. De kleuren van de Little Frog draagdoeken zijn helder en blijven mooi ondanks veelvuldig wassen. 
Welke maat draagdoek heb ik nodig?
De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Hier kunt u meer vinden over het vinden van uw basismaat draagdoek. Wil je meer lezen over welke maat draagdoek voor jou geschikt is, kijk dan eenshier () bij onze draagdoek basismaat keuzehulp om jouw persoonlijke basismaat te ontdekken, natuurlijk kun je ook onderstaande tabel hiervoor gebruiken.  

Kledingmaat trui gebruiker maat draagdoek
eu 36 en kleiner 5
eu 38 t/m 42 6
eu 44 en groter 7
 
Waarom Little Frog?

 
Little frog draagdoeken zijn een uitstekende keuze, ze zijn scherp geprijst en voldoen aan alle eisen van beginnende en gevordere gebruikers. Door de vriendelijke prijs zijn Little Frog draagdoeken vaak de keuze van mensen die nieuwsgierig zijn naar het dragen, maar hier niet teveel aan willen uitgeven. Met het brede kleurenassortiment dat Little Frog te bieden heeft, zit er voor iedereen altijd wel een passende kleur bij. Of het nu neutraal grijs is of een vrolijke meerkleurige regenboog, hij is te vinden in ons assortiment van Little Frog naast deze Little Frog blue Illusion.

€ 0.00

Naar de website

Post Author: