Ergobaby Adapt Frosted Mint One size

Ergobaby Adapt Frosted Mint
Met de Ergobaby Adapt Frosted Mintkun je een kindje dragen vanaf de geboorte tot ongeveer kledingmaat 86. Je hebt geen losse insert/verkleiner nodig, want je kunt deze Ergobaby Adapt draagzak heel simpel verstellen in de breedte van het zitvlak.
De Ergobaby ergonomische draagzak. 

De Ergobaby ergonomische dragers zijn makkelijk in gebruik door het volledig gespen sluit systeem en ook super makkelijk onderling tussen verschillende gebruikers te wisselen, ook als je beide een andere tailleomvang hebt. Je kunt de Ergobaby draagzak oprollen tot een klein pakketje zodat hij ook nog eens makkelijk mee te nemen is in de tas. De Ergobaby draagzak is ontzettend populair, en wij snappen volledig waarom. Deze dragers zijn ontzettend degelijk gemaakt en verkrijgbaar in trendy kleuren en designs. De Ergobaby draagzak zit erg comfortabel en heeft gevulde schouderbanden en een stevige heupband met een lendensteun voor extra ondersteuning en optimale gewichtsverdeling tijdens het dragen van je baby tot dreumes. Je kunt met de Ergobaby draagzak zowel buikdragen, als rugdragen.  De Ergobaby adapt past vanaf ongeveer kledingmaat 50/56 tot en met ongeveer kledingmaat 86, je kunt de draagzak heel gemakkelijk verstellen in de breedte waardoor de draagzak met je kindje meegroeit en zo een optimale knie tot knie ondersteuning kan blijven bieden. 
Specifieke eigenschappen voor de Ergobaby draagzak

* Brede heupbanden met lendensteun voor goede steun aan je rug.
* Gewatteerde schouderbanden voor extra comfort.
* Schouderbanden die ook gekruist gedragen kunnen worden.
* Slaapkapjes met zonbescherming UPF 50+
Ergobaby draagzakken zijn ergonomische dragers (https://www.vonvavoom.nl/nl/ergonomische-draagzak/) die volledig met gespen sluiten. De heupband en de schouderbanden klik je vast en je bent klaar voor het avontuur ( of de schoonmaak of wat je dan maar ook wilt doen met je kindje) Je kunt een Ergobaby draagzak gewoon in de wasmachine wassen op 30℃ wij raden wel aan dit zo min mogelijk te doen en eventuele vlekjes eerst met een vochtig doekje weg te deppen. Wil je meer weten over het wassen van je Ergobaby draagzak, lees dan hier even verder (https://www.vonvavoom.nl/nl/blogs/draagdoek-informatie-draagzak-von-va-voom/help-mijn-draagzak-is-vies/). 
Hieronder laten we zien hoe je op de rug kan dragen met de Ergobaby drager.

€ 0.00

Naar de website

Post Author: