ByKay mei tai deluxe stonewashed mei tai deluxe stonewashed

ByKay mei tai deluxe stone washed jeans.
De ByKay mei tai deluxe stonewashed is een ergonomische drager in zogenaamde mei tai stijl. Dit betekend dat de draagzak sluit doormiddel van het knopen van een heupband en de schouderbanden. 
Vanaf wanneer is de ByKay mei tai deluxe geschikt? 
De ByKay mei tai deluxe vinden wij geschikt voor kindjes vanaf ongeveer kledingmaar 56 tot en met kledingmaat 86. Het rugpand, dat is de stof die over de rug van je kindje gaat, is verstelbaar om zo de juiste maat voor jouw kindje te creeeren. 
Over de ByKay Mei Tai Deluxe.
Een comfortabel en stevig draagsysteem waarmee je kan dragen op de buik, heup of rug. Ontworpen door ByKay in samenwerking met MamaMerel. In de ByKay Mei Tai Deluxe is je baby veilig ondersteund in de beste positie voor de ontwikkeling van de heupjes; een geïntegreerd kapje dient eventueel als extra hoofdsteun en kan als slaapkapje tevens een geborgenheid geven om je kindje gerust te laten slapen. De Mei Tai Deluxe heeft wijde schouderbanden om het gewicht evenredig te verdelen over je lichaam en zo een goede pasvorm voor elke gebruiker te bieden. Bij de deluxe mei tai worden ook nog eens 2 schouderpads meegeleverd.

* Ergonomisch voor zowel ouder als kind
* Voorzien van slaapkapje voor ondersteuning tijdens het slapen of bescherming tegen weersinvloeden.
* Wijde schouderbanden voor optimale gewichtsverdeling over de schouderbladen.
* Verstelbaar rugpand voor een optimale pasvorm
* Stoere uitstraling door het denim

€ 0.00

Naar de website

Post Author: