ByKay denim Stonewashed Kies uw maat: Maat 6 +- 4.6 m

ByKay draagdoek Denim stone washed. 
 
In de geweven DENIM ByKay draagdoek draag je moeiteloos je baby of peuter tot 18 kilo! De hippe draagdoek, aan twee kanten te dragen, is van Nederlands fabrikaat. Aan de ene kant is de stof donkerder dan aan de andere kant, hierdoor kun je hem dragen op de manier die jij graag wilt die dag. De stof, een mix van katoen en linnen, geeft de draagdoek een authentieke, stoere uitstraling en zorgt voor optimaal draagcomfort. Draag je baby of peuter dicht bij je zo lang als je wilt en op de manier die jij wilt; op je buik, rug of heup. Was de draagdoek voor het eerste gebruik voor een ‘used look’. Het is net als met je favoriete jeans; hoe vaker je hem draagt, hoe mooier hij wordt!
 
Welke maat byKay draagdoek heb ik nodig?

De meest verkochte maat in draagdoeken is maat 6, maat 6 staat gelijk aan ongeveer 4.6 meter lengte. Als vuistregel geven wij de volgende adviezen bij uw maatkeuze. Meer weten over de bepaling van jouw basismaat geweven draagdoek, dan kun je hier meer lezen. 
 
Kledingmaat trui gebruiker
maat draagdoek
eu 36 en kleiner
5
eu 38 t/m 42
6
eu 44 en groter

 

De byKay denim dark jeans met linnen. 

 
Deze draagdoek is gemaakt van een mix van linnen en katoen en zal daardoor in het begin nog iets stugger aanvoelen, na een wasbeurt en enkele keren gebruiken wordt de draagdoek al snel soepel en makkelijker te gebruiken. De draagdoek is niet heel erg dik en stug, maar eerder wat dun te noemen. Ideaal dus voor pasgeboren kindjes en tijdens de zomermaanden of als je het sowieso snel warm hebt. Linnen is een ademend materiaal dat goed gewassen kan worden. – Materiaal: 52% cotton,48% linnen-100 gecertificeerd, EN13209/2 European Safety Norm Kortom, als je naar al het bovenstaande opzoek bent probeer dan eens de denim Bykay draagdoek.

€ 0.00

Naar de website

Post Author: