ByKay ByKay AQUAsling zwart ringsling

ByKay AQUAsling zwart.

De uv werende ringsling die met je meegaat onder de douche en naar het zwembad. Ringsling in de kleur zwart. 
Ideaal! Deze Bykay AQUAcarrier en ByKay AQUAsling, want deze draagdoek of ringsling mag namelijk gewoon nat worden! Samen gezellig douchen en je handen vrij voor het wassen van het prille babyhaar, en stiekem natuurlijk ook je eigen haar, het kan allemaal met een van deze handige waterdraagdoeken of wateringslings van ByKay. Gezellig samen naar het zwembad, of wat dacht je ervan om op vakantie van en naar het strand te lopen met een baby in een draagdoek, de terugweg met natte badkleding? Geen probleem, dat kan prima in een Bykay AQUAcarrier of AQUAsling. 
De ByKay AQUAcarrier.

De ByKay AQUAcarrier is een draagdoek die verkrijgbaar is in 1 maat en enkele kleuren. De stof is een 100% polyester materiaal, en droogt ontzettend snel. Er zit rek in deze draagdoek, dus hij wordt zoals andere rekbare draagdoeken op de buik of heup gebruikt in een daarvoor bestemde knoopmethode, het is allemaal simpel uitgelegd in bijgeleverde beschrijving. 
De ByKay AQUAsling.

De ByKay AQUAsling is een ringsling gemaakt van hetzelfde materiaal als de AQUAcarrier, maar dan dus niet geschikt om mee te knopen. Een ringsling heeft aan 1 zijde 2 ringen vast zitten waar de stof van de andere zijde doorheen gehaald wordt en vervolgens aangespannen, op deze manier ontstaat er een krachtige sluitconstructie. Een kindje draagt men op de heup in de ringsling ByKay AQUAsling.

€ 0.00

Naar de website

Post Author: