ByKay 4Way Click Carrier stonewashed denim onesize

ByKay  4Way Click Carrier stonewashed.
De ByKay  4Way Click Carrier  is een zogenaamde soft structured carrier, ofwel, een draagzak die volledig met gespen sluit. Deze draagzak is gemaakt van 52% katoen en 48% linnen. Dit is de stof die ook gebruikt is voor de geweven draagdoek variant van de ByKay denim. De Bykay  4Way Click Carrier  is verkrijgbaar in 1 maat en kan afgesteld worden naar gelang de grote van het te dragen kindje. 
Wanneer past de Bykay  4Way Click Carrier  bij mijn kindje?
De ByKay  4Way Click Carrier (voorheen ssc deluxe) is verkrijgbaar in 1 standaard maat. Deze deluxe drager kan aangepast worden en dus dusdanig afgesteld worden dat hij perfect bij jullie kindje past. Vanaf dat je kindje kledingmaat 50/56 heeft zit deze draagzak goed en hij is vervolgens te gebruiken tot ongeveer kledingmaat 98. 
 
Over de ByKay SSC classic in verschil tot de ByKay  4Way Click Carrier  variant.
Een comfortabel en stevig draagsysteem waarmee je kan dragen op de buik, of rug. Hij sluit volledig met gespen en is daardoor erg makkelijk in gebruik. De denim look geeft deze draagzak een stoere uitstraling. De classic variant heeft iets minder opties dan de  4Way Click Carrier variant, het verschil zit hem met name in het feit dat bij de classic variant de heupband smal is en geen vulling heeft. Tevens kan bij de ssc classic de gehele draagzak niet aangepast worden kwa pasvorm van het te dragen kindje, bij de  4Way Click Carrier variant kan dit wel. De  4Way Click Carrier variant is verkrijgbaar in 1 maat, de classic variant is om deze reden verkrijgbaar in 2 maten. De bredere heupband bij de  4Way Click Carrier variant ervaren veel mensen als comfortverhogend.

€ 0.00

Naar de website

Post Author: