Adverteren op 123babyartikelen.nl

Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren op 123babyartikelen.nl.

Er is een mogelijkheid om een zogenaamde ‘Tip’ te plaatsen onderaan een blogartikel.  Dit kan op een door jou gewenste blogbericht.
(Behalve onder een advertorial)

Er zijn drie opties:

Voorbeeld 1:

Tip

  • Tekst van maximaal 40 woorden met link naar de website. Prijs: € 25,- 

Voorbeeld 2:

Tip

  • Tekst van maximaal 40 woorden met link naar de website + kleine foto of logo. Prijs: € 35,-

Voorbeeld 3:

Tip

  • Tekst van maximaal 70 woorden met link naar de website + grote foto of logo. Prijs: € 50,-

Advertorial

Een advertorial is een blog op 123babyartikelen.nl. Je mag zelf een onderwerp uitkiezen maar natuurlijk wel in de lijn van 123babyartikelen.nl. Heb je een onderwerp gekozen dan levert jouw organisatie een compleet artikel aan. In het artikel kan één alinea specifiek opgenomen worden over jouw organisatie met link naar je website. Ook mag de naam van de organisatie in de inleiding van het artikel vermeld worden met link.

Graag zet ik er ook een rechtenvrije foto bij, die jullie aanleveren.

Door te kiezen voor een advertorial, geef je onze lezers een goede reden je website te bezoeken en tot conversie over te gaan. Maar het effect reikt verder dan alleen websiteverkeer. Door regelmatig een gesponsorde blog te plaatsen, versterk je jouw naamsbekendheid onder onze lezers en levert dit ook indirect een stevigere positie in de markt op. Om lezers naar jouw artikel te trekken, posten we dit standaard door naar onze social media (Pinterest, Twitter, Tumbler en Google+). Wanneer je het artikel onder je eigen volgers op social media deelt, zal dit het effect versterken. Een gesponsorde artikel blijft op de website staan.

  • Lever je zelf het artikel aan en sluit deze bij de overige artikelen aan, dan zijn de kosten € 75,-.

Plaatsing van een link

Het is mogelijk om onderaan een blogartikel een link naar je website te plaatsen.

De prijs voor het plaatsen van een link is € 15,-.

* Uiteraard blijft de aangeleverde tekst, link en/of advertorial er voor altijd op staan. De prijzen zijn eenmalig en excl. BTW.

**Bij afname van meerdere links, teksten en/of advertorial is er altijd een korting.

Heb je nog vragen, suggesties of wil je adverteren? Gebruik dan onderstaand contactformulier en ik zie je bericht graag tegemoet. Dankjewel